Γνωρίστε μας

Μια μεγάλη οικογένεια, αυτό ακριβώς είμαστε!

Γεια σας! Είμαστε ο Γιώργος και η Ιωάννα. Εργαζόμενοι και γονείς τεσσάρων ζουζουνιών…καταλαβαίνετε λοιπόν πώς γεμίζει η μέρα μας…δουλειά…χαρές…σκανδαλιές..και γκρίνιες… Τα έχουμε όλα και νιώθουμε γεμάτοι!

Μαμά Ιωάννα: Μου αρέσει που με τον Γιώργο έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Ήταν κάτι που το ήθελα από μικρή. Είμαι και η ίδια παιδί μεγάλης οικογένειας και νιώθω ευλογημένη. Αν κάποια από τις αδερφές μου διαβάσει το κείμενο αυτό σίγουρα θα έρθουν στο νου της εικόνες από τα παιχνίδια που κάναμε μικρές. Πάντα ήμουν μαμά πολλών,δεν θυμάμαι αριθμό, παιδιών – κούκλων. Και να που τώρα είμαι μαμά τεσσάρων ζουζουνιών… και τι ζουζουνιών! Τέσσερα πλασματάκια δώρο από τον Θεό σε μας.

Η μέρα μου γεμάτη. Όλη η σκέψη μου γύρω από αυτά. Η μεγαλύτερη χαρά μου να οργανώνω τις γιορτές τους…τούρτες και φαγητά, παιχνίδια , στολισμός …όλα από τα χεράκια μας -γιατί έχω και βοηθό τον Γιώργο πάντα-για να κάνουμε την κάθε στιγμή τους μοναδική.

Και όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο για μένα χάνομαι σε ιδέες διακόσμησης. Η κάθε αλλαγή με συνεπαίρνει. Κάθε νέα πινελιά μου φτιάχνει την διάθεση. Όσο για διάβασμα…πέρα από παραμύθια που είναι αναπόφευκτα…μου αρέσει οτιδήποτε σε συγκινεί και σε γεμίζει αισθήσεις ( χαρά, πόνο, μελαγχολία,αγάπη μα με τίποτα φόβο).


Μπαμπάς Γιώργος: Εγώ πάλι μεγάλωσα σε μια κλασσική οικογένεια με δύο παιδιά. Όταν όμως γνώρισα την Ιωάννα και την οικογένειά της, είδα πόσο μου άρεσε μια μεγάλη οικογένεια. Και αυτό ακριβώς έκανα!

Τώρα, όσον αφορά εμένα ασχολούμαι με πολλά και διάφορα. Κυρίως όμως με το διάβασμα. Κάποτε όταν διάβαζα, ήθελα απόλυτη ησυχία και απομόνωση. Πλέον έχω μάθει να διαβάζω, αλλά και να απολαμβάνω το βιβλίο μου, μέσα σε έναν χαμό από γέλια, κλάμματα, ερωτήσεις και γκρίνιες.

Σε αντίθεση με την Ιωάννα, διαβάζω κυρίως αστυνομικά και θρίλερ. Βιβλία που ποτέ δεν θα διάλεγε η Ιωάννα, αλλά έτσι είναι, τα ετερώνυμα έλκονται. Και αυτό το ζω καθημερινά, εδώ και 15 περίπου χρόνια!

Πέρα από το διάβασμα, μου αρέσει πολύ η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική. Τρελαίνομαι να ανακαλύπτω νέες συνταγές και φυσικά να τις δοκιμάζω. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Τέλος, όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο, κυρίως μεταμεσονύχτιες ώρες, πέφτω με τα μούτρα σε σειρές και ταινίες. Κυρίως ταινίες φαντασίας και δράσης. Αισθηματικές μόνο όταν είμαι με την Ιωάννα. Αν και συνήθως καταλήγω να τις βλέπω μοναχός μου. Κάποιος έχει την τάση να κοιμάται στην μέση. Λογικό βέβαια με όλη την κούραση της ημέρας.


Αυτά για αρχή από εμάς… Τα υπόλοιπα εν καιρώ…

Ακολουθείστε μας λοιπόν στις καθημερινές μας οικογενειακές περιπέτειες…